marți, 24 iulie 2012

Piese de construit COBI

Am primit, de curand, pentru a-l testa, acest set de piese de construit, marca Cobi (aici puteti vedea o mare varietate de seturi).
Si iata ce activitati ne-au trecut noua prin cap la vederea cubuletelor:

1. De cum a vazut piesele maruntele, M. si-a dorit sa contruiasca o casuta pentru furnicuta ei, inspirata fiind de carticica pe care am citit-o impreuna (aici) si in care problema cea mai mare a furnicilor o constituia gasirea unei locuinte sigure si incapatoare pentru toate suratele.
A construit-o impreuna cu tati, dupa care a asezat-o, plina de importanta, pe furnicuta la loc de cinste, spune ea, pe balcon, dupa care a inceput sa-mi prezinte fiecare incapere in parte.2. Duminica, pe cand pregateam piesele pe care sa le congelam in "Ouale de gheata", mi-am spus ca ar fi interesant sa testam si rezistanta acestor piese. Dupa cum ati putut observa si atunci, cubuletul cel verde a rezistat impecabil, atat la temperatura foarte scazuta, cat si la loviturile si izbiturile venite involuntar din partea copiilor.


3. Si, pentru ca azi a fost ziua noastra de cifre, am folosit o parte dintre cuburi pentru a face niste adunari. Ideea i-a placut destul de mult M-ei...numara bulinutele de pe fiecare piesa si o identifica cu o cifra.
Ne-au placut piesele de construit, noi le recomandam in special celor foarte pasionati de constructii minutioase!2 comentarii:

  1. Ma bucur mult ca v-au placut aceste piese- nici nu m-as fi gandit la ultimele doua moduri de folosire- multumim pentru idei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur mult ca iti plac ideile, Raluca!

    RăspundețiȘtergere

Traduceți