duminică, 16 septembrie 2012

Arca lui Noe (2)

Este adevarat, tema Arca lui Noe se alfa in topul preferintelor noastre cand vine vorba despre religie. Am mai abordat-o (aici) si i-a fost extrem de draga M-ei, iar de data aceasta am putut elavua felul in care timpul si-a pus amprenta asupra cunostintelor sale. Si-a amintit multe detalii, ceea ce m-a bucurat, dar cel mai mult ma incanta momentul acela in care observi cum cel mic incepe sa realizeze o constructie mica (ieri am asezat o caramida, azi mai asezam una si uite-asa, incepe sa se iveasca un zid micut, dar trainic). Tare mult mi-a placut felul in care lega informatiile intre ele (cele vechi, cu cele noi).
Aceasta noua lectie pe tema Arca lui Noe ne-a fost prilejuita de cadoul primit vara aceasta de la Raluca (multumim din suflet pentru tot!!!): o  micuta Biblie in limba romana, pentru copii, si doua carticele, tot pe teme biblice, dar de colorat, ce i-au placut foarte mult M-ei.
Am refacut puzzle-ul  din lectia noastra trecuta, apoi pe cel primit imprumut de la Raluca.

 

Apoi am colorat (m-a distrat foarte mult felul in care alegea singura culorile).


Apoi am construit impreuna arca superba din carticica ce se alfa temporar la noi (superba, multumim inca o data, Raluca).
4 comentarii:

 1. Foarte frumoase activitatile si materialele, imi place snappy play setul, e ceva inedit :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim mult, Adina! Da, setul este fantastic!

  RăspundețiȘtergere
 3. Este o povestire biblica atat de indragita de cei, mici , incat ori de cate ori le-ai povesti-o o asculta ca si prima data :). MAi ales cand faci si o activitate diferita pe marginea ei.
  Ce materiale frumoase!!!

  RăspundețiȘtergere

Traduceți