sâmbătă, 13 aprilie 2013

Cautam inger

Prinsa puternic intre doua pasiuni ce par a nu-i mai da pace (piruete tot mai intortocheate si marsaluit in fruntea elefantilor, exact ca in "Cartea junglei"), azi M. a ales:

- Mami, vreau sa merg la cursuri de balet, dar numai daca profesoara mea va fi un inger!

Doamne, da-mi putere ... acum mi se pare mai tangibila varianta cu elefanteii.


(4 ani si 4 luni)

4 comentarii:

 1. O exista o profesoara care sa vrea sa poarte niste aripi de ingeri pentru a convinge o fetita atat de frumoasa... cu aspectul e mai simplu de rezolvat, acum depinde si ce trebuie sa faca un inger ca sa o cucereasca pe M. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Ei, da... de asta spun ca mai mari sanse sunt sa gasim o turma de elefanti ce are nevoie de colonel pentru instructii :(

  RăspundețiȘtergere
 3. Una ezita acum intre o cariera de acrobat si una de pantofar! :)) Suspectez niste contaminari via Apolodor si Cenusareasa, le-a tot citit in ultima vreme!

  Intre timp, face balet la Palatul Copiilor de prin septembrie si-i place mult. Profesoara lor nu pare spita ingereasca. (Dar parca poti sa stii?! Ingerii vin in forme si-n chipuri asa de diferite...) Insa Una merge acolo extrem de relaxata. Acum pregatesc un "spectacol" de final de an. E foarte ocupata cu asta si foarte incantata, de vreme ce lucreaza la o productie si acasa, impreuna cu Petru! :)) L-a invatat deocamdata sa faca piruete si sa poarte rochite! :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Andru, m-ai lamurit, si la voi situatia e "roz" :)))

  Tot la Palatul Copiilor ma gandeam si eu ca ar fi bine sa mergem - am aflat ca acolo au si parintii acces la ora...nici nu vrea sa auda de un loc in care nu poate merge si mami cu ea :(

  Oh, dragii de voi, parca-i si vad cum fac impreuna piruete!!!
  Va pupic mult.

  RăspundețiȘtergere

Traduceți