marți, 20 mai 2014

Wipe-Clean First Sums (Usborne)

Am inceput saptamana cu matematica, pian si asa o continuam si azi.
Va purtam azi pasii catre o carte cu adunari si scaderi simple, o carte editata tot de Usborne, dedicata celor mai mici dintre copilasii care incep sa se imprieteneasca cu aceste calcule matematice.
Surioara mai mica a uneia dintre cartile recenzate ieri, Wipe-Clean First Sums, este la fel de spectaculoasa si incantatoare ca si aceea, tot insotita de carioca, tot plastifiata cap-coada. Ce mai, o feerie, nu alta!
Sa va mai spun ca si ieri seara de-abia am dus-o pe M. in pat pentru ca nu voia sa se desparta de ea? Sa va mai spun ca azi, de cum a venit de la joaca de afara, s-a aruncat tot pe ea si chiar si in acest moment buchiseste intr-o veselie?
Cel mai bine cred ca ar fi sa urmariti filmuletul in care o prezentam, dar facem si o demonstratie practica. Cu stilul M-ei v-ati obisnuit deja, imi ramane doar sa va invit sa vizionati filmul:


Va doresc sa va bucurati si voi la fel de mult de aceste carticele, sa le placa si puiutilor vostri cel putin atata cat ii plac puiului meu si sa va ia de pe umeri greutatea si teama de matematica.

Haideti, calculele sunt frumoase!


(5 ani si 5 luni)


6 comentarii:

 1. I s-a schimbat M-ai vocea!! Are voce de fetita mare, ce frumos vorbeste, cu intonatie...off, sunt topita! Mi-ai starnit interesul cu cartea, cred ca i-ar placea si lui S.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim mult, draga Raluca!
  Da, i-ar placea, cu siguranta!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. E superba !!!! De Maia , vorbesc-- .
  Gabriela M

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt topita dupa aceste carti!
  Poate reusim sa le cumparam si noi.
  Ramona F.

  RăspundețiȘtergere
 5. Ramona, sunt intr-adevar tare frumoase si utile :).

  RăspundețiȘtergere

Traduceți