vineri, 22 mai 2015

1 iunie cu textură și culoare de nisip kinetic (concurs)

Anul acesta, M. a primit cadoul de 1 iunie cu o săptămână mai repede. Ea iubește la nebunie activitățile de dezvoltare a motricității fine, cu precădere joaca în nisipuri fine și plăcute la atingere. Să mai spun că este înnebunită după nisipul kinetic, că, atunci când începe să se joace cu el, tot ce o înconjoară pare să dispară și că nimeni și nimic nu o mai poate opri din joacă?
Îmi amintesc cum, de Crăciun, când draga noastră Cristina (Merlin Books & Toys) ne-a trimis, în scopul testării, nisipul kinetic, zile întregi a trebuit să amân orice altă joacă, orice activitate, deoarece numai cu mânuțele în acest nisip și-a dorit să stea!
Ei, dar de data aceasta, bucuria mea este dublă, ba chiar cvadruplă - Merlin dorește să facă încă trei copilași foarte fericiți oferindu-le, prin tragere la sorți, câte un kilogram de nisip kinetic colorat! 

Dacă atunci când Merlin a adus nisipul kinetic în România (imediat după ce el a fost, oficial, lansat în Europa, la Nuremberg, în anul 2013) eram tare entuziasmați, aducerea pe piața noastră a nisipului kinetic colorat echivalează cu un mare eveniment, ce trebuie sărbătorit ca atare.
Dar, până la a sărbători, haideți să vă vorbesc, din punct de vedere strict personal, despre acest nisip „în mișcare”.
Dacă încă nu îl cunoașteți, vă pot spune este produs de firma suedeză Waba Fun, că are o textură incredibilă, paradoxală îndrăznesc să spun. 
Eu îl numesc „nisip inteligent” deoarece este fin și catifelat precum făina, dar răcoros la atingere (precum nisipul ud de pe plajă).
Nu se lipește de mâini, nu murdărește și nu se usucă nici măcar atunci când este lăsat la aer, „curge” atunci când e atins, dar poate rămâne ferm atunci când construim forme tridimensionale cu el!
Dacă la cele mai sus enumerate mai adăugăm și faptul că acesta conține 98% nisip pur și că este non-toxic, ne dăm repede seama că ne aflăm în fața unui excelent „produs” de joacă, dar și de terapie prin joacă. 

Nu miră, pe absolut nimeni, faptul că nisipul acesta este, cu foarte mare succes, folosit și de către copiii ce suferă de deficiențe de procesare senzorială sau/și de către cei care au nevoie de terapii ocupaționale.
Primul lucru pe care îl sesizăm, încă de la prima atingere a acestui nisip, este că simpla trecere a lui printre degete ne induce o stare de relaxare extraordinară. 
Pornind de la acest prim impact, e de la sine înțeles de ce copiilor le face extrem de bine să creeze tot soiul de forme cu ajutorul mânuțelor sau al matrițelor, să „felieze” nisipul cu ajutorul cuțitașelor din plastic, să „sculpteze” în el, să caute și să scoată din nisip obiecte micuțe (biluțe de sticlă, nasturi, forme Lego, cifre sau litere ș.a.m.d).
Așezatul nisipului pe suport de lemn sau chiar pe oglindă (cu marginile bine finisate) și „decorarea” lui cu scoici și biluțe din sticlă (ce vor reveni pe stoc, în luna iunie, la Merlin) este, în acest moment, una dintre cele mai îndrăgite activități ale M-ei.
Eu am adus-o, cu ochii închiși la masă - știa că va avea o surpriză uriașă, dar nu bănuia că va fi vorba despre nisip kinetic colorat:


Până și simpla presare, cu podul palmelor, sau strângerea acestui nisip în pumni este o terapie în sine sau o modalitate de a întări mușchii mâinilor.
De cele mai multe ori, atunci când cei mici sunt antrenați în activități de dezvoltare a motricității fine, dacă sunt dreptaci, își vor folosi mânuța dreaptă, iar stânga rămâne neglijată. În cazul jocului cu nisipul, ambele mâini sunt aduse la joacă!
Toată această experiență tactilă este dublată, în cazul nisipului kinetic colorat, de o senzațională experiență vizuală - culorile (verde, roșu, albastru) sunt irezistibil de frumoase, vii, radiante, după cum sunt sigură că deja ați remarcat.
M. adoră să „bucătărească”, să „scrie” în acest nisip, să-l strecoare prin sită,  să-l  cântărească, dar și să se joace, pur și simplu, cu mânuțele prin el.


La noi, un succes uriaș îl au și formele de modelat castele și șablonul pentru realizat cărămizi.
De-abia așteptăm să ajungă tati acasă și să îl implicăm și pe el în construitul castelelor!
E nemaipomenit să știi că, dacă vremea de afară nu îți permite să ajungi pe plajă, poți construi castele de nisip în casă!
Dar haideți să trecem, încetișor, și la concurs.
Dăm startul în acest moment, iar peste trei zile, mai precis în data de 25 mai, la ora 20, facem extragerea și anunțăm câștigătorii. 
Premiile, după cum spuneam mai sus, sunt în număr de trei.
În acest set se află trei pungi de nisip, a câte 1 kg fiecare. Culorile de nisip vor ajunge la câștigători în ordinea în care acestea sunt postate pe site-ul Merlin: nisipul roșu va ajunge la prima persoană extrasă, cel verde la a doua, iar nisipul albastru la a treia.
Pentru a vă înscrie, trebuie sa îndepliniți următoarele condiții:
~ lăsați un comentariu, la acest articol, în care să menționați ce produs, zărit pe rafturile magazinului virtual Merlin, vă este cel mai drag
~ în același comentariu, lăsați și numele vostru întreg
Pe lângă bucuria acestor premii generoase, Merlin a mai pregătit surprize frumoase - prețul tuturor nisipurilor lor magice beneficiază, până în data de 1 iunie, de transport gratuit la toate comenzile care depășesc 150 ron și o reducere de 10% din prețul de pe site.
Pentru a beneficia de reducere, combinată cu transport gratuit, introduceți codul 7KEIVRVR (nu adăugați spații înainte sau după!).

O a doua surpriză minunată este aceea că, Merlin este un atelier cu ușile continuu deschise copilașilor ce doresc să testeze sau să se joace, fără vreo obligație financiară, cu aceste nisipuri! Au la dispoziție ustensile și forme de modelat, deci ei sunt rugați să se prezinte doar cu mult chef de joacă și veselie.
Și, dacă încă nu ați trecut pragul lui Merlin, trebuie să știți despre el că este o lume mare într-un magazin mic de jucării și cărți. Un spațiu al copilăriei, al jocului și bucuriei, așezat într-una din casele vechiului Cotroceni. Un loc cald și prietenos unde, pentru cei care intră, timpul se scurge în ritmul blând al lui “a fost odată ca niciodată…”. (sursa)


Mulțumim, Merlin, pentru tot ceea ce faci în folosul copiilor și, nu în ultimul rând, pentru frumoasele premii și daruri ce ne-au înseninat această zi!
Mult succes, tuturor!

(6 ani și 5 luni)

97 de comentarii:

 1. Mie-mi place pisica Lili :)
  Adina Bogdan

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest nisip e genial, iar culorile fantastice!
  Fetitei mele i-ar placea o pisicuta Lili, iar baietelului acest set de constructie https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/132-starter-set.html
  Multumim pentru concurs! Roxana Rusu

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim pentru concurs, noi visam de mult la un nisip, clar asta am alege https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/210-nisip-kinetic-2-5kg.html
  Povara-Dragos Diana

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu imi doresc foarte mult acest nisip magic pentru copilasii mei :)
  Ne-ar mai placea sa facem colaje cu setul pentru copii mici, pe care il pune la vanzare magazinul Merlin:
  https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/115-colaje-pentru-cei-mici.html
  Multumesc pentru concurs!
  Ramona Siclovan

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi doresc de multa vreme sa incercam nisipul acesta magic, poate avem noroc sa castigam :). Fetelor mele le place tare mult sa construiasca, asa ca pentru cea mica as alege aceasta masinuta https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/132-starter-set.html, iar pentru cea mare as alege trasura cu zane https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/133-pinklets-lillies-and-friends.html
  Valentina Ciocirlan

  RăspundețiȘtergere
 6. Noua ne-ar placea cartea Alexander si soricelul de jucarie. Terezia Sicoe

  RăspundețiȘtergere
 7. Noi ne dorim un joc cu bile de sticla: http://merlinbooksandtoys.ro/jucarii/jocuri-cu-bile-de-sticla/

  RăspundețiȘtergere
 8. Ne-ar placea cursa cu bile! Multumim, Adriana Ternar

  RăspundețiȘtergere
 9. Mi se pare interesant kit-ul de constructie https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/132-starter-set.html
  Constantin Maganu

  RăspundețiȘtergere
 10. NOi stim ce inseamna magia nisipului kinetic ! :) Minunat articol, Camelia!
  Cred ca noi am alege pista cu masinute https://merlinstore.ro/jucarii-retro-britanice/110-cursa-in-zig-zag-pentru-masini.html.
  Mult succes tuturor!
  Asan Nicoleta

  RăspundețiȘtergere
 11. multumim de concurs. sigur ne-ar placea jocurile cu bile. Viorica Langu

  RăspundețiȘtergere
 12. Ne-ar placea cursa cu bile! Multumim !
  Gabriela Marasescu

  RăspundețiȘtergere
 13. Fetitei mele sigur I-ar placea pisicuta Lili si cartea Ele cea fara de cuvinte. Multumim pentru concurs.

  RăspundețiȘtergere
 14. Borcanelele "Ela cea fara de cuvinte" sunt magice!!! :)

  Ramona Teaca

  RăspundețiȘtergere
 15. Noi ne dorim nisipul bubber si speram sa revina in stoc si formele de modelat castele. Multumim pentru concurs!
  Holban Ionela

  RăspundețiȘtergere
 16. Multumim pentru concurs!! Noua ne-ar placea o masinuta de colectie (https://merlinstore.ro/masinute-de-colectie/176-kaelble-k632.html). Daniela Pirlog

  RăspundețiȘtergere
 17. "Ela cea fara de cuvinte" ne-am dori. Multumim.

  RăspundețiȘtergere
 18. Buna tuturor, noua ne-ar placea nisipul kinetic albastru, multumim pentru concurs! Catalin Spiridon

  RăspundețiȘtergere
 19. Noi de multa vreme dorim sa achizitionam nisipul kinetic. Ne-ar mai placea si setul acesta: https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/165-set-bubber-smart-shapes.html. Multumim pentru concurs!
  Irina Huludet

  RăspundețiȘtergere
 20. Sunt multe lucruri interesante pentru copilașii mei - încep cu cartea Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul - de Adina Rosetti, de la Arts and Crafts - atelier abstract - joc creativ de desenat, ștampilele elastice și multe altele. Mulțumim de concurs.
  Cu respect,
  Ana Mazdrag-Chetran

  RăspundețiȘtergere
 21. Calatorie printre ierburi si lumina
  Harabor Maria

  RăspundețiȘtergere
 22. Multumim pentru concurs! Pentru mezina noastra aleg pisicuta Lili iar pentru surioarele ei jocul creative de desenat si jocul creativ cu ghirlande. Iuliana Balan

  RăspundețiȘtergere
 23. Ce concurs frumos, Camelia! Oricate jucarii frumoase ar fi pe site, tot la nisip kinetic raman ca si preferinta, asta pentru ca nu avem si m-ai facut tare curioasa in privinta lui. Deci, preferatul de pe site e https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/210-nisip-kinetic-2-5kg.html. Scintei Adina.

  RăspundețiȘtergere
 24. https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/134-arc-a-tecks-earth.html
  roxana danciu

  RăspundețiȘtergere
 25. Cartea "Iepurașul de catifea" Alice Ursu-Vlagea

  RăspundețiȘtergere
 26. Nisipul kinetic, desigur :)
  https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/163-nisip-kinetic-5kg.html
  Florina-Ionela Vadan

  RăspundețiȘtergere
 27. Raluca Manea- setul acesta pare super- https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/165-set-bubber-smart-shapes.html

  RăspundețiȘtergere
 28. Multumim pentru concurs!

  Pe langa nisipul kinetic ne mai place si lutul de modelat! https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/111-lut-de-modelat-care-se-usuca-la-aer.html

  Catalina Cimpoeru

  RăspundețiȘtergere
 29. https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html Aceasta cutie cu nisip colorat ne-o dorim noi.

  Liliana Cristea

  RăspundețiȘtergere
 30. Claudia Gatan -https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/171-cutiuta-cu-bile-de-sticla.html
  aceste bilute mi se par interesante :)

  RăspundețiȘtergere
 31. Panescu Rodica Cursa in zig-zag pentru masinute https://merlinstore.ro/jucarii-retro-britanice/110-cursa-in-zig-zag-pentru-masini.html

  RăspundețiȘtergere
 32. Si noi visam sa atingem acest nisip magic https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/241-nisip-kinetic-colorat-albastru.html si sa construim castele https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/167-forme-de-modelat-castele.html, in timp ce mami ne citeste din https://merlinstore.ro/carti/216-ela-cea-fara-de-cuvinte.html.
  Va multumim pentru acest concurs minunat!
  Ramona Raruta

  RăspundețiȘtergere
 33. Multumim pentru concurs! Noi avem in plan cateva activitati dedicate dinozaurilor, iar descoperirea unor oase de Tyrannosaurus Rex s-ar potrivi de minune https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/234-dino-dig-tyrannoraurus-rex.html. Roxana Hangan

  RăspundețiȘtergere
 34. Deja cochetam si noi cu achizitionarea de nisip kinetic. Multumesc ca ne-ai povestit de Merlin, nu stiam de acest magazin :) Setul de bubber smart shapes mi-a atras atentia.
  Elena Crina Baras

  RăspundețiȘtergere
 35. CURSĂ CU BILE DE STICLĂ. Ivan ana maria

  RăspundețiȘtergere
 36. Superb concursul!!!! ...demult imi doresc acest nisip kinetic pentru David,asa ca participam cu mult drag la concurs!!! ...poate vom avea noroc,cine stie! Acest produs mi-ar placea https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/241-nisip-kinetic-colorat-albastru.html sau cel prezentat in articol si categoric accesoriile de modelat :) Multumim foarte mult pentru concurs!!!! Margareta Bako

  RăspundețiȘtergere
 37. Multumim pentru ideile si prezentarile frumoase si nu in ultimul rand pentru concurs. Nisipul kinetic e grozav. Am ales cartea "Ela cea fara de cuvinte" (https://merlinstore.ro/carti/216-ela-cea-fara-de-cuvinte.html).
  Brindusa Savescu

  RăspundețiȘtergere
 38. https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/138-motostivuitor.html
  Alina Dumitrache.

  RăspundețiȘtergere
 39. Multumim pentru oportunitate atat magazinului Merlin cat si tie Camelia. Al meu fecior e fascinat de nisip de cand am fost prima data la mare (la 10 saptamani ale lui) asa ca daca as putea sa ii re-creez mediul de acolo eventual fara sa fac un ditamai taraboiul in casa ar fi super. Ne-a atras de asemenea atentia Setul Bubber Smart Shapes (https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/165-set-bubber-smart-shapes.html). Pandichi Emanuela

  RăspundețiȘtergere
 40. E tare dragut setul de origami cu animalute (https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/126-origami-animale.html)
  Adela Silaghi

  RăspundețiȘtergere
 41. Mi-ar placea sa ma joc cu setul Bubber Smart Shapes. Sper ca si fiicei mele :D
  Oana Rednic

  RăspundețiȘtergere
 42. Multumim de concursul minunat!
  Noi avem varianta simpla a nisipului kinetic si il iubim cu mic si mare. Ne-ar placea adaugarea unei alte culori la distractie!
  Magazinul Merlin vine ca o surpriza frumoasa, mai ales ca are cateva jocuri cu bile de sticla de care suntem de asemenea fascinati.
  Ne-ar placea acesta:
  https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/173-set-de-jocuri-cu-bile-de-sticla.html
  dar si setul de nisip colorat:
  https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html

  Gherghel Delia

  RăspundețiȘtergere
 43. Noua ne-ar placea pisica Lili! Tanase Diana

  RăspundețiȘtergere
 44. Multumim pentru concurs :) Noua ne-ar place oricare punga cu nisip kinetic
  Petru Ioana

  RăspundețiȘtergere
 45. Cred ca cutiuta asta cu margele este preferata Elisei de pana acum...le-ar insira toata ziua si peste tot!https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/117-cutie-cu-margele.html Mariana Dinu

  RăspundețiȘtergere
 46. Foarte buna ideea! Nisip kinetic colorat: rosu+verde+albastru.
  Calin Rednic

  RăspundețiȘtergere
 47. Ne plac "animale de carton si plastelina" si bineinteles nisipul kinetic.Loredana Taicutoiu

  RăspundețiȘtergere
 48. De pe site-ul Merlin imi plac nisipul magic si masinutele din lemn.
  Raluca Nedelcu

  RăspundețiȘtergere
 49. Multumim pentru concurs. Cursa cu bile e pe lista noastră de preferințe. Irina Sorea

  RăspundețiȘtergere
 50. Tare mult ne-ar placea cartea Fat Frumos din lacrima! Cretu Ana-Stela.

  RăspundețiȘtergere
 51. Ah, noi avem deja o portie din nisipul kinetic clasic si atat fetele mele, cat si eu, credem ca e un instrument extraordinar de joaca si, totodata, de exersare a motricitatii, a imaginatiei si nu in ultimul rand al rabdarii. :)

  Nisipul colorat ar fi o surpriza extraordinara pentru ele! Asa ca particip si eu, cu bucurie, la concurs!

  Cat despre jucariile minunate de pe site, desi a fost greu sa ma hotarasc, cred ca fetelor mele le-ar placea foarte mult jocul cu bile de sticla... https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/169-cursa-castel-cu-bile-de-sticla.html

  Carla Banu.

  RăspundețiȘtergere
 52. Ne-ar place mașinile de lemn și nisipul
  Paula Por

  RăspundețiȘtergere
 53. Buna, noua ne plac foarte mult formele de modelat castele. Multumim mult! Tatiana Bodiu

  RăspundețiȘtergere
 54. Mie imi place cel mai mult nisipul kinetic si o sa fiu cel mai fericit copil cand o sa il am. Alexoaiei Theodor este numele meu. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 55. Baietelului meu i-ar placea masinutele - mai ales macaraua; insa eu as vrea sa incerc nisipul kinetic su Bubber - http://merlinbooksandtoys.ro/jucarii/nisipuri-magice-kituri-de-modelaj/bubber/
  Andreea Costea

  RăspundețiȘtergere
 56. Pe noi ne atrage cel mai mult setul Bubber smart shapes https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/165-set-bubber-smart-shapes.html pentru că, pe lângă nisipul kinetic, are și o sumedenie de forme geometrice cu care se poate modela. Spor la creație!
  Terente Alexandra-Raluca

  RăspundețiȘtergere
 57. Jocul cu inele mi se pare interesant. Dar nisipul kinetic e atractia principala. :)

  RăspundețiȘtergere
 58. https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/234-dino-dig-tyrannoraurus-rex.html
  FILOTE TEODORA

  RăspundețiȘtergere
 59. Deocamdata fetita mea s-a jucat doar cu sare vopsita in diverse culori, din magazin prima achizitie ar fi chiar nisipul kinetic. Multumim pentru concurs! Diana Jian

  RăspundețiȘtergere
 60. Cred ca as alege jocul cu bilele de sticla
  Aurora Barsan

  RăspundețiȘtergere
 61. Cu siguranta cartea Ela cea fara de cuvinte , pentru ca fetita mea are intarziere in dezvoltarea si aparitia limbajului , jucarii -formele pentru modelat castel si trafalet cu modele marine . Stanciu Florentina

  RăspundețiȘtergere
 62. Buna! noua ne plac masinutele e lemn si ne dorim aceste nisipuri. Multumim

  RăspundețiȘtergere
 63. super cadouri! eu as vrea o cutie mareee de nisip kinetic
  Diana Cucean

  RăspundețiȘtergere
 64. Jocul magarusul fara coada. Iulia Boc

  RăspundețiȘtergere
 65. Povestea "Ghici cat de mult te iubesc" si multe altele. De ceva timp tatal ei se gandeste sa-i cumpere nisip kinetic asa ca ar fi super sa primeasca un asemenea cadou!

  RăspundețiȘtergere
 66. Buna, Camelia! Prichindeilor mei le place foarte mult sa se joace cu plastilina si zapada facute in casa. Nisipul kinetic ar fi o mare bucurie. In topul preferintelor de la Merlin se afla "Pasarea albastra". Multumim pentru concurs. Gabriela Olaru

  RăspundețiȘtergere
 67. imi place foarte mult https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/163-nisip-kinetic-5kg.html si https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/171-cutiuta-cu-bile-de-sticla.html.
  minunat pentru joaca cu prietenii.
  Maria Constantinescu (Pruteanu)

  RăspundețiȘtergere
 68. Buna ziua. Baietelului meu, iubitor de dinozauri, i-ar placea mult acest joc https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/234-dino-dig-tyrannoraurus-rex.html .Multumim pentru concurs, nisipul kinetic pare minunat ! Maria Tocila

  RăspundețiȘtergere
 69. Mie mi-a atras atentia tocmai nisipul colorat, deoarece am doi strumfi carora cu siguranta le va placea sa se joace in/cu el :) https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html .
  Picincu-Hobjila Viorica

  RăspundețiȘtergere
 70. buna ! noi ne-am dori setul bubber smart shapes mandala :) .https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/222-set-bubber-smart-shapes-mandala.html
  IULINSZKY ANA MARIA

  RăspundețiȘtergere
 71. Noua ne-ar placea nisipul magic si carticica Promisiunea ramane promisiune. Iuliana Buha

  RăspundețiȘtergere
 72. Mulțumesc mult pentru concurs Cameliei și lui Merlin! Mi-aş dori pentru copii Ela cea fără cuvinte și jocul cu bile. Dar și nisipul aceasta este foarte dorit de ei. Dacă am câștiga ar fi un cadou minunat pentru ei!

  Gabriela Hagiu

  RăspundețiȘtergere
 73. Buna. Cursa-castel cu bile de sticla ne place. Ionescu Andreea Elena. Multumim pentru concurs si pentru informatii!

  RăspundețiȘtergere
 74. Îmi plac bilele de sticla, cutiuță cu bile Sfârcoci Manuela.

  RăspundețiȘtergere
 75. https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html , Oanca Aurelia

  RăspundețiȘtergere
 76. Buna ziua, Noua ne place nisipul colorat https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html,si castelul cu bile https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/169-cursa-castel-cu-bile-de-sticla.html. Multumim pentru concurs! Ana Maria Neacsu

  RăspundețiȘtergere
 77. Multumim pentru concurs! Ne place foarte mult nisipul kinetic https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html si setul atelier de moda https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/112-set-atelier-de-moda.html! Laura Poput

  RăspundețiȘtergere
 78. Noua ne-a starnit interesul si cu siguranta o sa ne placa NISIP KINETIC COLORAT: ROŞU + VERDE + ALBASTRU https://merlinstore.ro/nisipuri-magice/242-nisip-kinetic-colorat-rosu-verde-albastru.html Multumim pentru concurs! Adina Tofan

  RăspundețiȘtergere
 79. Noua ne-ar placea "pista" castel pentru bile de sticla
  Cristea Andreea Lucia

  RăspundețiȘtergere
 80. Superb magazin! Noi am vrea tot :). Dar stim ca nu putem alege pentru concurs decat un produs, asa ca ne oprim la nisipul kinetic oricare ar fi acesta - oricare ar aduce multa bucurie copiiilor mei, Ale si Tudor :).
  Oana Jurca

  RăspundețiȘtergere
 81. Asa cum au spus si celelalte mamici,acest magazin este o minunatie. Acelasi efect l-am avut si noi,inspectand fiecare coltisor ,ca le vrem pe toate. Acest magazin isi merita numele, odata intrat pe taramul lui ramai vrajit.
  Mare bucurie,intradevar. Alina Burlica

  RăspundețiȘtergere
 82. Ne-ar placea NISIP KINETIC COLORAT: ROŞU + VERDE + ALBASTRU.

  Gina Iftimoaie

  RăspundețiȘtergere
 83. Pisicuta lili ar fi minunata pentru fetitele mele.
  Ana Maria Popescu

  RăspundețiȘtergere
 84. Pentru copilasi mei as alege unul dintre Nisipurile Kinetice pentru ca inca nu au avut ocazia sa se joace cu el. Multumim mult de ocazia de a participa la acest concurs.
  Sladana Gurgu

  RăspundețiȘtergere
 85. Multumim de concurs.Ne-ar placea Formele de modelat castele.
  Bandi Szidonia

  RăspundețiȘtergere
 86. Buna ziua,
  Deoarece ne place mult sa ne jucam cu plastilina - de obicei mama modeleaza figurine, iar Doinita se joaca cu ele, ne-ar placea mult Animale din plastilina si carton https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/120-animale-din-plastilina-si-carton.html.
  Nisipul kinesthetic este o inventive minunata pentru a adduce in casa joaca cu el. (la gradina stam ore intregi in cutia cu nisip).
  O zi buna si multumim pentru concursuri si idei minunate!
  Aurelia Hangan si Doinita

  RăspundețiȘtergere
 87. Baietelului meu i-ar place aceasta masinuta de pompieri
  https://merlinstore.ro/jucarii-din-lemn/93-mini-masina-de-pompieri.html
  Diana Carlan

  RăspundețiȘtergere
 88. Toate produsele din magazin sunt minunate, e greu sa aleg unul. Cred ca in afara de nisipul kinetic, cel mai mult ne-ar place aceasta cursa-castel cu bile de sticla https://merlinstore.ro/bile-de-sticla/169-cursa-castel-cu-bile-de-sticla.html.
  Multumim pentru concurs.
  Ioana-Raluca Moldovan

  RăspundețiȘtergere
 89. ziua buna. pe langa fabulosul nisip[ daria ar vrea sa creeze , si asta https://merlinstore.ro/arts-and-crafts/119-joc-creativ-ghirlande.html sigur i-ar ocupa timpul. Nedelcu Andreea Laura . o zi frumoasa

  RăspundețiȘtergere
 90. Buna Camelia!
  Ne incanta chiar nisipul kinetic :)))
  "Rasfoind" impreuna cu fetita mea rafturile magazinului Merlin, ea a fost atrasa si de kit-ul de constructie https://merlinstore.ro/kit-uri-de-constructie/133-pinklets-lillies-and-friends.html
  Multumim pentru concurs si pentru recomandari!
  Dudu Ioana Cristina

  RăspundețiȘtergere
 91. Multumim mult,Camelia,multumim Merlin!!De multa vreme visam si noi la nisipul acesta si tare ne incanta mai ales ca este si varianta albastra,culoarea preferata a fiului meu.Ar fi o super surpriza sa il castigam ca si cadou de 1 Iunie!!!
  SECHEL CRISTINA

  RăspundețiȘtergere
 92. Multumim pentru concurs! Pentru ca baietelul meu e pasionat de masini , mi-ar placea sa-i cumpar - pista cu masinute https://merlinstore.ro/jucarii-retro-britanice/110-cursa-in-zig-zag-pentru-masini.html. Cristina Ungureanu

  RăspundețiȘtergere
 93. Oricare din pungile cu nisip kinetic ne-ar folosi.

  RăspundețiȘtergere
 94. Buna. Fetitele mele ar fi recunoscatoare pentru orice culoare de nisip kinetic. Ne place de pe site.ul Merlin cartea Ela cea fara de cuvinte. Erika Sebestyen

  RăspundețiȘtergere
 95. Multumim pt concurs! Ne place tare nisipul kinetic.De pe site-ul Merlin ne surade pista cu masini, castelul cu bile.....Nechita Beatrice

  RăspundețiȘtergere
 96. Bună seara,
  Mi-ar plăcea jocul ”Set Bubber Smart Shapes”.
  Tokes Timea

  RăspundețiȘtergere

Traduceți